Live every moment, laugh every day, love beyond words

fredag 8 november 2013

Fredagstips

Hej idag tänkte jag tipsa om va mycket fint de finns hos Clas Ohlson. Fick en katalog i brevlådan förra veckan och överraskad blev jag. De tipsade även om hur man gör trendiga lampor av glasburkar. Riktigt snygga diy. 

Sen tipsar jag idag även om detta plastlock från Ica Maxi för 25 kr som hjälper till mot stänk när du vispar. Har använt de flera gånger och sambon slipper nu höra mina väl valda ord som förut användes flitigt :)

Ha en skön fredag. 

Kram Camilla 6 kommentarer:

Anneli sa...

Har också upptäckt att Claes Ohlsson har mycket fräckt..............och till bra och rätt pris också!
Det där "stänkskyddet" skulle man ju ha, ser jag.

Fin helg,
Anneli

"Hemmet är min vrå" sa...

Tack för tipsen. Ha en fin helg. Kram Mimmi

Cissi - Lyckornas Hem sa...

Jag brukar också stå och svära över stänket! Men jag har ifs en vispbunke från Tupperware som är hyffsad, men hur ofta kommer man ihåg att använda den då?
Jag såg bilden på dina snygga kökslampor här bredvid, var har du köpt dem? Skitsnygga. Jag letar dock efter något grönt till vardagsrummet. I stil med en grislampa, fast lite mer åt mint-hållet. :-)
Kram, ha en skön helg!

A House With A View sa...

Det där var riktigt fina tips!! Tack för det. Toksnygga lampor och det där stänkskyddet är ju bara huuur perfekt som helst!

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaam aka

Anonym sa...

Blev så sugen på lampgallret så in till stan över bron ...och gissa slut i "hela" Sverige kommer i mitten på december ....snopet
Lena Färjestaden

Stina I Söder sa...

Tack för bra tips!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails